Home » Oenkerk

Geachte menner(ster), ruiter, amazone,

Graag nodigen wij u uit voor onze oefenmarathon op zaterdag 12 mei 2018 in Oenkerk.

Voor deze wedstrijd is weer goedkeuring aangevraagd bij de KNHS (impuls-wedstrijd).

 

De wedstrijd zal bestaan uit een hindernistraject met 8 hindernissen, waaronder een kegelparcours.

Dit jaar worden er ook weer aparte dressuurproeven verreden, deze zullen indoor worden verreden in een 20/40 -25/55 meter baan. De te rijden proef is een aanpaste versie van de klasse L dressuurproef van de KNHS. Aangepast i.v.m. de afmetingen van de rijbaan. Na aanmelding zal deze proef toegezonden worden.

 

Net als vorig jaar zullen niet alleen menners aan de start verschijnen, maar kan de marathon ook door ruiters/amazones gereden worden, zowel op paard als op pony (geen leeftijdsgrens). De ruiters rijden twee hindernissen minder dan de menners en rijden geen dressuur. Graag stokmaat van het paard/de pony noteren op het inschrijfformulier. Grens pony/paard is 1.48 m.

 

Prijzen: vleespakketten en gebruiksvoorwerpen.

 

Inschrijven kan met een volledig ingevuld inschrijfformulier dat tevens te vinden is op www.startlijsten.nl. Inschrijving geschied op volgorde van binnenkomst, vol = vol!

Inschrijfgeld  à € 20,00 (ruiters € 15,00) te voldoen op het secretariaat voor aanvang van de wedstrijd.

Zowel menners, ruiters, amazones als grooms zijn verplicht tot het dragen van een helm en een goedgekeurde body- of backprotector volgens de regels van de KNHS.

Startlijst vindt u t.z.t. op startlijsten.nl. Deelnemers dienen WA verzekerd te zijn.

Deelnemers mogen met maximaal twee combinaties starten. Deelnemers en bezoekers worden dringend verzocht op het parkeerterrein geen mest achter te laten en afval in de daarvoor bestemde afvalbakken te deponeren.

 

De organisatie kan op generlei wijze aansprakelijk en/ of verantwoordelijk worden gesteld voor eventuele ongevallen of ziekten aan personen en/ of dieren en voor schade aan voertuigen, rijtuigen of andere goederen aangebracht. Zowel bezoekers als deelnemers zijn aanwezig voor eigen risico.

 

Meer informatie op www.startlijsten.nl  of via marathonoenkerk@gmail.com

 

Namens de marathoncommissie,

Tineke Jellema